0
156

Victor Ponta tocmai a dat un nou sens expresiei „cântăreţ revoluţionar”, când l-a numit pe Victor Socaciu secretar de stat pe problemele revoluţionarilor. Socaciu se va ocupa de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor pe care îl va conduce. Numirea a fost semnată de Ponta miercuri, pe 9 ianuarie şi publicată în aceeaşi zi în Monitorul Oficial.  online casino bonus
victor-socaciu-ovidiu-micsik

La aceeaşi şedinţă premierul a fost aşteptat şi de liderii asociaţiilor de revoluţionari cu care este în conflict după ce le-a tăiat din indemnizaţii, revoluţionari pe care i-a ademenit înainte de 9 decembrie cu promisiunea neîndeplinită de reluare a plăţiilor restante.

Socaciu se află printre puţinii uselişti care au pierdut mandatul, după ce a candidat în colegiul 1 Diaspora, câştigat de PP-DD-istul Aurelian Mihai. Nici ca fost parlamentar PSD nu s-a remarcat prin mari activităţi legislative, însă a avut o iniţiativă legislativă criticată dur chiar şi de colegii de partid. Acesta îşi dorea tuturor filmelor televizate în limba română, idee de care până şi Ponta s-a declarat la acea vreme foarte nemulţumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here