„Unde e Buffon?” Intrebarea zilei in Italia a primit rapid raspuns: motivul real pentru care Allegri l-a scos din primul „11” al lui Juventus

0
6

Juventus a inceput meciul cu Sampdoria cu o mare surpriza in primul „unsprezece”: Buffon a fost lasat pe banca. Szczesny a intrat din primul minut.

Marti, 21 noiembrie, in direct la PRO TV: Sevilla – Liverpool in UEFA Champions League! Bucurati-va de fotbal!

Modificarea lui Allegri a luat prin surprindere pe toata lumea, insa tehnicianul lui Juventus a dezvaluit motivul pentru care atat Buffon, cat si Barzagli au fost scosi din echipa de start. Cei doi sunt extrem de afectati de ratarea calificarii la Campionatul Mondial.

„Andrea Barzagli si Buffon se recupereaza dupa uriasa dezamagire de la echipa nationala. Vin dupa 15 zile la lot unde au depus mult efort fizic, dar mai si mai important, psihic. Ar fi mers la al saselea Campionat Mondial astfel ca dezamagirea e foarte mare”, a declarat Allegri la interviurile dinaintea meciului cu Sampdoria.

Italia a pierdut barajul cu Suedia si a ratat prezenta la Campionatul Mondial pentru prima data din 1958. Dupa dubla mansa cu nordicii, De Rossi, Barzagli si Buffon si-au anuntat retragerea de la nationala.


LĂSAȚI UN MESAJ