Sufletul și caracterul lui Ștefan FLORESCU

1
303

Lucrează de 10 ani în sectorul 6. Nu știe nimeni unde lucrează, dar el ne asigură că lucrează de 10 ani în sectorul 6. Poate este vorba de restaurantul Casa Florescu (aflat în faliment), pe care îl gestionează familia sa. Sau poate despre piețele pe care a încercat de-a lungul celor 10 ani să le conducă – a se citi să le subjuge- pe modelul celor din sectorul 4, unde presa a acuzat relații nefiresc de apropiate cu clanurile interlope. În urma unei confruntări între candidații la Primăria Sectorului 6,  moderatorul emisiunii de la B1 s-a declarat surprins de faptul că nu a reușit să găsească CV-ul candidatului Ștefan Florescu. Probabil că nu există nimic notabil în cariera acestuia, cu excepția acelor lucruri care nu se pot trece în CV și despre care presa a relatat pe larg.

Dacă ar fi să îl caracterizăm în câteva cuvinte, am spune că Ștefan Florescu este un om cu frica lui Dumnezeu, altfel nu ar fi avut motive să tipărească calendare bisericești cu poza sa pe ele. Dacă nu ar fi credincios, asta ar fi o blasfemie, nu?

Este desigur și un manager desăvârșit, altfel nu se poate explica performanța de a închide peste 9 societăți comerciale. Faliment adică. Kaput.

Momentan nu poate explica din ce câștigă pâinea de toate zilele. Și nici ce legătură strânsă are cu clanurile interlope care l-au bătut pe jurnalistul de investigații Dan Bucura tocmai când acesta făcea dezvăluiri despre afacerile dubioase ale lui Florescu. Dar zice că nu știe nimic. Nici usturoi n-a mâncat…

Nu a emis nici măcar un singur proiect pentru locuitorii sectorului 6, aceiași pe care îi făcea fraieri, iar pe unii dintre ei îi alimentează cu pungi electorale la restaurantul său.  Sufletist om, corect? Poliția nu crede că așa se numește, dar ce mai contează! Ba chiar s-au gândit la câteva articole din Codul de Procedură Penală.

În concluzie, cu un limbaj de cartier, că doar provine dintre oameni, cu o atitudine de invidiat, că nu poate fi ușor să fii dator vândut la cămătari și tu să țintești la primărie, cu atâta smerenie și credință în suflet, și abilități profunde de manager, ce poți să vrei mai mult de la un candidat? Poate doar să te ferească Dumnezeu să stai în sectorul 6 în cazul în care ar ieși primar!

1 COMENTARIU

  1. Un interlop nenorocit!
    O jagardea care a furat de nu a mai putut de ka pietele din sectorul 4.
    Este sustinut de Clanul Sportivilor!!
    In 2012 a incercat sa-l omoare pe jurnalistul Dan Bucura.
    Huooooo

LĂSAȚI UN MESAJ