PMB: Sute de artişti internaţionali, la Festivalul internaţional de teatru de stradă din Bucureşti

Între 1 şi 30 iulie, a noua ediţie a Festivalului internaţional de teatru de stradă din Bucureşti aduce în Capitală sute de artişti internaţionali şi peste 40 de spectacole din Franţa, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria,Spania şi România, anunţă Primăria Capitalei.

Cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter în judeţul Vrancea

Un cutremur cu o magnitudine de 4,1 pe scara Richter s-a produs, duminică, în judeţul Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Gabriela Firea: Până la această oră, sunt patru-cinci propuneri de candidaţi pentru premier. Sunt...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, până la acaestă oră, Partidul Social Democrat are circa patru-cinci propuneri de candidaţi pentru funcţia de premier, pe listă fiind şi doamne.

Circa 200 de persoane din Arad au căutat un băiat de 14 ani care...

Un băiat în vârstă de 14 ani este căutat de câteva ore de către circa 200 de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari din judeţul Arad, după ce s-a rătăcit între localităţile Sânpetru German şi Pecica, din sud-vestul judeţului. Zona este foarte dificilă, împădurită şi fără vizibilitate. UPDATE: Băiatul în vârstă de 14 ani căutat circa 7 ore de către 200 de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari din judeţul Arad, după ce s-a rătăcit între localităţile Sânpetru German şi Pecica, din sud-vestul judeţului, a fost găsit.

CCR: Preşedintele poate CENZURA publicarea opiniilor separate ale judecătorilor

Curtea Constituţională a adoptat, joi, o hotărâre prin care preşedintele CCR va putea bloca publicarea oricărei opinii separate sau concurente dacă se consideră că acestea aduc critici Curţii sau au caracter ”sentenţios”, ”ostentativ” sau cu ”tentă politică”.

FOTO Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, BLOCAT pe ambele sensuri după...

Drumul Naţional 17 D, între Năsud şi Sîngeorz-Băi, este blocat, vineri, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil în urma unei furtuni. Şi în Bistriţa, furtuna a rupt un copac, acesta căzând pe o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

MOTIVAREA CCR privind respingerea sesizării depuse de Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu...

Legiuitorul are obligaţia de a reglementa pragul valoric al pagubei şi intensitatea vătămării dreptului sau interesului legitim rezultate din comiterea infracţiunii de abuz în serviciu, pasivitatea acestuia determinând apariţia unor situaţii de incoerenţă şi instabilitate, menţionează CCR.

Kovesi, noi înregistrări: După decizia CCR mi-aş fi dorit să ieşim cu un dosar...

Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, apare într-o nouă înregistrare difuzată de RTV, în care le cere procurorilor din subordine să facă anchete, precizând că după decizia CCR şi-ar fi dorit să iasă cu un dosar cu un ministru sau "măcar un dosar important".

Laura Codruţa Kovesi, înregistrată: Doresc să ajungem la premier / Tudorel Toader sesizează Inspecţia...

Codruţa Kovesi apare într-o înregistrare audio, difuzată de România TV, în cadrul unei şedinţe cu procurorii din subordine, în care îi spune lui Jean Uncheşelu că îşi doreşte să "decapeze" instituţional dosarul cu casele şi să ajungă la premier. Tudorel Toader anunţă că sesizează Inspecţia Judiciară.

Fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată pentru instigare la evaziune fiscală

Fostul deputat Vlad Cosma a fost trimis în judecată, luni, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fiind acuzat că în 2012 a determinat un om de afaceri să înregistreze o factură fictivă care să „disimuleze” o sponsorizare ilegală a campaniei electorale.