FOTO, VIDEO | Incendiu urmat de explozii la un depozit de butelii din judeţul...

Un incendiu puternic a izbucnit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică la un depozit de butelii din judeţul Vaslui, situaţia devenind îngrijorătoare în momentul în care buteliile au început să explodeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Creşte numărul refugiaţilor care încearcă să intre ilegal în România: 25 de imigranţi sirieni...

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au depistat 25 cetăţeni sirieni, între care 4 copii, care au încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, ajutaţi de o călăuză bulgară.

Scriitorul Mircea Ţuglea s-a înecat pe plaja Modern din Constanţa

Un bărbat de 43 de ani, din Constanţa, s-a înecat, sâmbătă, în mare. Ulterior, salvatorii au aflat că este vorba de Mircea Ţuglea, redactorul şef al revistei Tomis şi lector universitar la Universitatea „Ovidius”, din Constanţa, transmite corepondentul MEDIAFAX.

Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Matca, a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată, de tip macetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

SCĂLDATUL INTERZIS pe litoral: Marea este agitată, iar curenţii sunt puternici/ Steagul roşu, arborat...

Scăldatul este interzis în jumătatea de sud a litoralului, deoarece marea este agitată, cu curenţi puternici, salvamarii arborând steagurile roşii pe aproape toată suprafaţa de plajă cuprinsă între Eforie şi Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elicopterul SMURD, solicitat pentru o alergătoare la maraton montan, în Munţii Făgăraş

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, pentru a prelua o alergătoare la un maraton montan, care are loc în Munţii Făgăraş, aceasta suferind un accident în zona Turnul Paltinului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO | Şase persoane au fost evacuate după un incendiu la vegetaţie uscată, extins...

Şase persoane au fost evacuate, sâmbătă, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins la anexa unui cămin de nefamilişti din Băicoi, judeţul Prahova. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

MAE: România acordă 5,3 milioane euro asistenţă umanitară refugiaţilor din Siria, în 2017

România acordă, în 2017, asistenţă umanitară în beneficiul refugiaţilor din Siria în valoare de 5,3 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă MEDIAFAX de către MAE, cu ocazia celebrării, la 19 august, a Zilei mondiale pentru asistenţă umanitară.

FOTO | Omagiu pentru victimele atacului din Barcelona, la Iaşi: Zeci de oameni au...

Zeci de lumânări au fost aprinse vineri seară în centrul Iaşului, în semn de solidaritate cu victimele atacului terorist din Barcelona. Drapelul Spaniei a fost arborat de către primarului Iaşului, Mihai Chirica, şi doi copii, în faţa Palatului Roznovanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Condamnaţii îşi vor pierde averile acumulate în ultimii 5 ani anteriori sentinţei, conform unei...

Guvernul a aprobat, vineri, un proiect de lege pentru transpunerea unor directive UE privind confiscarea extinsă, potrivit căruia condamnaţii îşi vor pierde toată averea dobândită în ultimii cinci ani de dinaintea deciziei instanţei şi condamnarea e mai mare de patru ani.

Powered by AutoBlogged