Incearca un safari ca-n filme la Angama Mara

Vrei sa te simti ca intr-o aventura din perioada Africii coloniale? Cabana safari Angama Mara, nume care in swahili inseamna casa suspendata, isi asteapta oaspetii intr-un decor de basm pe marginea Marelui Rift African.

Cempedak Private Island, un refugiu de lux ideal pentru cupluri

O noua statiune izolata de agitatia starnita pe plajele din cele mai populare destinatii de vacanta se va deschide in apropiere de Singapore incepand cu luna viitoare.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica va fi audiată astăzi de Comisia SRI, în...

Comisia SRI o va audia, joi, pe fosta şefă DIICOT, Alina Bica, în contextul în care acest for a demarat o serie de audieri ale unor persoane indicate de fostul angajat SRI, Daniel Dragomir, despre care susţine că ar putea proba acuzaţiile pe care le-a făcut public.

Vacanta exotica pe taramul verii eterne: Iti surade un sejur pe coasta de vest...

Garden Route, drumul care serpuieste printre taramurile pline de verdeata ale tarmului vestic al Africii de Sud, este calea pe care trebuie sa o urmezi pentru a descoperi un refugiu paradisiac din taramul verii eterne.

Salariile cercetătorilor care lucrează în proiecte cu finanţare de stat au fost majorate

Guvernul a decis, miercuri, majorarea plafoanelor în baza cărora se calculează costurile salariale directe la contractele de finanţare încheiate din fonduri publice pentru activitatea de cercetare ştiinţifică.

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti faci vacanta in Mongolia?

Prea putini turisti occidentali se pot lauda ca au experimentat o vacanta memorabila in lux deplin pe meleagurile indepartatei Mongolii.

Descopera salbatica Polonie ascunsa in salba Lacurilor Mazuriene

Un colt ascuns de natura virgina te asteapta anul acesta la doar "doi pasi" distanta. Polonia gazduieste una dintre cele mai fermecatoare salbe de lacuri din inima Europei, peisajul salbatic fiind principala atractie a Districtului Lacurilor Mazuriene.

Top 5 insule din Grecia perfecte pentru un concediu de lux

Distanta redusa pana acolo, serviciile de calitate si frumusetea peisajului fac din Grecia o ispita ce rasare in planurile estivale ale oricarui turist roman.

Apartamentele din marile orase s-au scumpit in medie cu 30% in 3 ani. La...

Suma medie solicitata pentru apartamentele vechi si noi scoase la vanzare la nivel national a crescut in luna septembrie cu 1,9%, de la 1.141 de euro pe metru patrat util la finele lunii august, pana la 1.163 de euro, pretul actual fiind cu 30,5% peste cea mai mica valoare consemnata, respectiv 891 de euro pe metru patrat util, in decembrie 2014.

Legea privind conţinutul de acizi graşi trans-nesaturaţi din produsele alimentare, aprobată de Senat

Senatul a aprobat, marţi, un proiect de lege care prevede că operatorii din sectorul alimentar vor fi obligaţi ca limiteze conţinutul de acizi graşi trans-nesaturaţi (AGTN) la 2 grame/100 de grame de ulei sau de grăsime din conţinutul acestora şi să eticheteze produsele care conţin AGTN.