Revenire spectaculoasă în politică. Alin Berbecaru, noul președinte UNPR București!

0
88

Alin Berbecaru, membru fondator al UNPR și Secretar General Adjunct al partidului, a fost numit joi, 8 februarie 2018, in functia de Presedinte al Organizatiei UNPR Bucuresti.

Surse din partid ne-au declarat că acesta se va implica în organizarea filialei București pentru alegerile din 2020 și va gestiona problemele de legalitate pe care UNPR le traversează.

Amintim că în momentul de față,  la Curtea de Apel București se află pe rol procesul privind Protocolul de fuziune dintre PMP și UNPR, semnat în urmă cu un an și jumătate de Traian Băsescu și Valeriu Steriu.

Următorul termne al procesului va avea loc pe 16 februarie 2018. „Avem dovezi clare și indubitabile că PMP prin conducătorii săi a încălcat flagrant înțelegerile inițiale și protocolul de fuziune, că fostul președinte al UNPRValeriu Steriu a semnat un protocol fără a avea mandatul partidului, că PMP are datorii mari și vrea probabil să le achităm noi, că deciziile privind fuziunea au fost luate de organismele de conducere în mod nestatutar și nelegal.

De aceea, afirmăm încă o dată, că UNPR a fost este și va rămâne un partid de sine stătător înscris în Registrul Partidelor Politice la poziția 48, își va continua activitatea potrivit doctrinei sale și propriului statut”, precizează Ion Răducanu, președintele UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ