PROFIL DE CANDIDAT – Ștefan FLORESCU candidat la Primăria Sectorului 6

0
372
 

ȘOC!

Ștefan Florescu, DATORNIC LA ÎNTREȚINERE, VREA SĂ FIE PRIMAR ÎN SECTORUL 6 AL CAPITALEI!
Vrea să conducă destinele unui întreg sector al celui important oraș din țară, dar are datorii peste tot. Inclusiv la întreținere! Și nu unele de neglijat. Vorbim despre candidatul Florescu Ștefan care a uitat să își achite dările către Asociația de Locatari a imobilului în care locuiește. Dacă nu știe să se administreze singur cum ar pute administra un sector? O sumă de 1500 lei, restanță la întreținere este de ajuns cât să te ia cu fiori pe șira spinării, sau să îți crape obrazul de rușine, dacă ai așa ceva. Nu este și cazul candidatului din sectorul 6, care nu pare să aibă o problemă în acest sens. Dovada în linkul de aici.
 DOSAR PENAL PENTRU MITĂ ELECTORALĂ cu repetiție!
Deși nu e la prima acțiune de mită electorală, fiind de notorietate înregistrarea cu camera ascunsă difuzată la OTV, (puteti vedea AICI materialul)  în campania din 2012, în care înjura alegătorii, și îi punea să facă poză buletinului de vot pentru a se asigura că l-au votat, Ștefan Florescu nu se liniștește și recidivează în 2016. Tot cu mita electorală, desigur!
Cu toate că a fost invitat la emisiuni televizate în campanie, Ștefan Florescu a susținut că nu are niciun dosar penal pe numele său. A omis să spună că a fost reclamat la Secția 25 Poliție pentru mită electorală, chiar în cursul acestui an, în luna aprilie. Și asta pentru că în data de 29 aprilie 2016, în fața restaurantului Casa Florescu se dădeau pungi cu bunuri de consum, mai multor persoane care stăteau la coadă la intrare. Plângerea în documentul alăturat.
MUNCĂ LA NEGRU la RESTAURANTUL lui Florescu
Conform declarațiilor unei foste angajate, care a lucrat la negru timp de nouă luni de zile la Restaurantul Casa Florescu, când a cerut contractul de muncă femeia a fost agresată fizic de către asociata societății, iar din cauza sperieturii i s-a făcut rau și a  fost transportată la spital cu ambulanța. Ulterior externării femeia a acționat reprezentanții societății în judecată, aflând astfel că nimeni nu avea contract de muncă în formă scrisă. Restaurantul este condus de soția și de cumnata lui Ștefan Florescu. Alături puteți vedea plângerea formulată.
click pe documente pentru a le vizualiza
Și ca să ne amuzăm la final am păstrat un moment savuros al candidatului Ștefan Florescu care înjură la o conferință de presă! Materialul aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here