Primul târg de vânzare servicii și produse smart city – Smart City Urban Projects la ediția a II-a

0
74

Primul târg de vânzare servicii și produse smart city

Smart City Urban Projects la ediția a II-a

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, liderul industriei Smart City, organizează joi, 29 martie 2018, cea de-a doua ediție a evenimentului cu participare internațională – Smart City Urban Projects.

Evenimentul este gândit ca o platformă directă de vânzare între cei care dezvoltă și integrează soluții smart city și potențialii beneficiari – autoritățile publice centrale și locale.

Eveniment unic prin modul de organizare și abordare, Smart City Urban Projects este cel mai important eveniment al acestui început de an din Industria Smart City.

Alături de partenerii tradiționali ai ARSCM, evenimentul se va bucura de prezența internațională a unor companii recunoscute pe piața de smart city. Ediția de anul trecut a reunit companii valoroase care au intrat pe piața românească exclusiv prin intermediul ARSCM.

Printre noutățile ediției 2018 se află zona de showroom, unde invitații prezenți vor putea vedea în exclusivitate cele mai noi tendințe și prezentări de produs, iar cuvântul cheie al evenimentului este interactivitatea!

Subiectele principale ale acestei ediții sunt:

Rețele inteligente de energie pentru diverse comunități;

Iluminatul Public – platforme, soluții și modele de implementare;

Transport Inteligent și Soluții de Parcare;

Monitorizarea mediului și Gestionarea Deșeurilor;

Aplicații IoT și rețele de comunicații pentru dezvoltarea comunităților;

Să învățam de la Liderii altor orașe – exemple de bună practică;

Tendințele pieței și factorii de creștere – provocări și oportunități;

Construirea unei ”culturi” de colectare a datelor;

Îmbunătățirea și Implementarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă;

La eveniment sunt așteptați peste 300 de participanți, peste 50 de reprezentanți guvernamentali și parlamentari, peste 80 de reprezentanți de la primăriile din București și din țară și peste 170 reprezentanți ai companiilor naționale și internaționale, universități, ONG-uri,  reprezentanți ai presei.

Ediția anterioară a reunit reprezentanți ai mai multor ambasade diplomatice la București (SUA, Canada, Finlanda, Polonia, Belarus, Nigeria, Belgia, Turcia, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Qatar) reprezentanți ai mai multor primării din România, BERD România, reprezentanți ai Comisiei Europene precum și alți invitați din mediul administrativ, AAPRO, secretari de stat și directori ai mai multor ministere și companii lider de piață din mediul privat.

Organizatorul evenimentului este Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate. Partenerii evenimentului, structura și programul evenimentului Smart City Urban Projects, precum și alte detalii suplimentare pot fi accesate la www.romaniansmartcity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ