Prime Kapital incepe lucrarile pentru proiectul Mall Moldova din Iasi, care va dispune de o suprafata de 15.000 mp

0
170

Prime Kapital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de centre comerciale, incepe lucrarile pentru proiectul Mall Moldova din Iasi, care va include un hypermarket Carrefour si peste 100.000 de metri patrati inchiriabili.

Proiectul va dispune si de o suprafata de 15.000 de metri patrati destinati petrecerii timpului liber (40 de restaurante, un cinematograf IMAX si 4DX, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii) si 3.000 de locuri de parcare. Durata estimata a constructiei este de 18 luni.

Prima Kapital deruleaza, in prezent, si o alta dezvoltare imobiliara in Iasi, Silk District, care constituie un proiect de regenerare urbana al fostei platforme Tomiris. „Investim prin intermediul celor doua proiecte peste 350 de milioane de euro in comunitatea locala, fapt ce va aduce la dezvoltarea de mii de locuri de munca si contributii de sute de milioane de euro la bugetele locale pe parcursul urmatorului deceniu”, a declarat Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital.

Mall Moldova este pozitionat pe o suprafata totala de 40 de hectare intr-o zona rezidentiala in expansiune la intrarea de vest a orasului. Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here