Ofertă: Mașină electrică la pachet cu stație de încărcare și contract de energie verde

0
255

Engie România, împreună cu AutoCobălcescu, dealer autorizat BMW, a lansat o soluţie integrată de mobilitate verde, Engie E-Mobility, pentru cei interesați de achiziția unei mașini electrice, oferindu-le acestora soluții de încărcare, atât acasă, cât și în spaţiul public.

Astfel, la achiziționarea unui vehicul electric BMW i3 din rețeaua AutoCobălcescu, clienții vor primi stația de încărcare Elvi, produsă de EVBox, companie deținută de Engie, unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de stații de încărcare pentru mașini electrice, a transmis compania într-un comunicat.

De asemenea, pentru a încuraja adoptarea soluțiilor de energie verde, clienții vor beneficia de un contract de furnizare de energie electrică din surse regenerabile cu Engie România. În plus, faţă de soluțiile de încărcare pentru acasă, clienții vor primi 500 unități de încărcare valabile în rețeaua Renovatio e-charge, cea mai mare rețea de puncte de încărcare la nivel național, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a mașinii electrice pentru circa 3.000 de km (considerând un consum mediu al modelului BMW i3 de 16,3 kWh/100km).

  • Totodată, clienții care optează pentru Engie E-Mobility vor avea acces la serviciile de monitorizare online a stației instalate acasă, precum și servicii de asistență tehnică.

Oferta este disponibilă în rețeaua AutoCobălcescu din București și din județul Ilfov începând din 15 octombrie. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile aici.

Interes tot mai mare pentru mașini electrice în România

România a înregistrat o creștere a numărului de mașini electrice în circulație începând cu anul 2015. Numai anul trecut numărul mașinilor electrice achiziționate s-a dublat față de anul precedent pe fondul unei conștientizări privind impactul asupra mediului, a interesului pentru noile tehnologii, a dezvoltării infrastructurii necesare și a subvențiilor acordate pentru achiziționarea mașinilor electrice.

Astfel, în prezent, există circa 2.500 de mașini electrice și hibride înmatriculate în România. Aproape 50% dintre deținătorii de mașini electrice provin din orașele mari, dar trendul este unul ascendent și în zonele urbane mici.

Grupul Engie este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. Engie România şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,8 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.600 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.900 de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here