Motiunea nu ii da emotii Vioricai Dancila: Nu va trece, ma bazez pe oameni de buna-credinta

0
146

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

Prezenta la Vaslui, ea a precizat ca, dupa motiune, va veni cu remanierea in Parlament, conform Agerpres.ro.

„Nu va trece. Nu am emotii, motiunea nu va trece. (…) Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania”, a spus Viorica Dancila, prezenta la Vaslui.

Prim-ministrul i-a reamintit presedintelui Klaus Iohannis ca trebuie sa numeasca interimari pentru portofoliile lasate libere de ALDE.

„Domnul presedinte Iohannis in primul rand trebuie sa respecte Constitutia. Conform deciziei Curtii Constitutionale, trebuie sa numeasca interimari pentru cele trei portofolii lasate de ALDE si sa revoce cei doi ministri. Eu cred ca atunci cand dai lectii trebuie sa fii tu un om corect, atunci sa dai lectii pentru ceilalti. Dupa motiune, vom veni cu remanierea in Parlament”, a precizat Dancila.

Premierul a participat, duminica, la Sarbatoarea Toamnei din comuna Zorleni, dupa care va merge in municipiul Husi, unde se desfasoara Toamna Culturala huseana.

La Zorleni, premierul a participat la sarbatorirea ”nuntii de aur” de catre sapte cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie.

„Apreciez si iubesc oamenii in aceeasi masura, pentru ca numai iubind oamenii poti sa fii alaturi de ei. Daca stai departe de oameni, n-o sa-i intelegi niciodata si n-o sa le intelegi nevoile, n-o sa le intelegi dorintele, pentru ca exista o adevarata bariera. Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor tipa, nu asa suntem noi, romanii. (…) Cei care tipa nu ne reprezinta pe noi, romanii. (…) Nu avem nevoie de doua Romanii, Romania lor si Romania noastra. Romania e a tuturor si trebuie sa fim uniti pentru parintii si bunicii nostri care au construit aceasta tara”, a mai spus premierul.

Viorica Dancila a fost insotita de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here