Inna, concurenta care i-a făcut pe Delia și Mihai Bendeac să îngenuncheze în fața ei

0
126

Ion Paliu și micuța Inna revin în această seară la ”iUmor”, în încercarea de a reface un număr care nu a fost tocmai perfect în prima lor apariție.

”Acum știe mult mai multe Inna”, a declarat convins stăpânul cățelușei care poate ”număra” prin lătrat. Cert este că Inna, o cățelușă din rasa yorkshire terrier, a avut parte de toată atenția Deliei și a lui Mihai Bendeac! Pentru a-i atrage atenția concurentei, cei doi jurați s-au întins pe scenă, au îngenuncheat și au luat-o în brate. Singurul care a rezistat și s-a păstrat departe a fost Cheloo, însă Delia e de părere că adevărul e altul decât colegul său lasă să se vadă. ”Eu cred că îți plac câinii mici, cred că îți plac toți câinii”, a spus aceasta.

Dacă numărul a fost însă la fel de atractiv pentru cei trei jurați, telespectatorii pot afla duminică, de la 20.00, la Antena 1. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here