INCREDIBIL! Unde a fost surprins Denis Alibec: atacantul a plecat din Bucuresti dupa ce Dica l-a scos din lot pentru meciul cu Viitorul

0
7

Denis Alibec a plecat din Bucuresti dupa ce a aflat ca nu va fi in lot pentru meciul cu Viitorul.

Steaua – Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Nicolae Dica a declarat la conferinta de presa dinaintea confruntarii cu Viitorul ca Alibec s-a antrenat normal toata saptamana. Antrenorul Stelei a lasat de inteles ca atacantul ar putea prinde cateva minute in meciul cu echipa lui Hagi, dar a surprins pe toata lumea si l-a lasat in afara lotului.

Alibec a plecat imediat din Bucuresti. Atacantul Stelei a mers la munte, alaturi de prieteni, informeaza Gazeta. Stelistul a profitat de weekend-ul liber pentru a schia, semn ca problemele medicale nu mai sunt atat de grave.

„Asa am decis, sa nu fie Alibec in lot. Nu a avut nicio problema medicala, asta a fost decizia mea. Depinde de fiecare ajutor cum se va antrena, imi doresc un grup unit. Nu am mai vorbit cu Denis fata in fata in ultima perioada. Intrebati-l pe el ce isi doreste. Daca va fi o oferta buna pentru el si pentru club, cu siguranta va pleca”, a declarat Dica la finalul meciului cu Viitorul, nemultumit evident de atitudinea jucatorului.


LĂSAȚI UN MESAJ