Hagi il corecteaza pe Becali: „Imi vine sa rad! Cum sa nu fie bun daca e chemat la nationala?” Jucatorul pe care patronul Stelei l-a criticat degeaba

0
5

Steaua – viitorul, meci programat sa se dispute duminica seara, este ultimul mare meci al acestui an. Stelistii au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul CFR, in timp ce Viitorul trebuie sa castige daca vrea sa isi pastreze locul de play-off.
 

Steaua – Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Gica Hagi a precizat ca Florin Tanase nu are nicio clauza in contract conform careia Viitorul ar urma sa primeasca bani daca jucatorul va marca in aceasta seara.

„Suntem echipa campioana, avem experienta. Am facut performante mari, incredibile. Presiunea e la ei, nu la noi. Tanase nu are acea clauza. Total fals”, a declarat Gica Hagi la conferinta de presa.

Hagi a trimis „sageti” si catre patronul Stelei. Gigi Becali l-a criticat pe Nedelcu, jucator venit de la Viitorul, insa fostul international a punctat ca astfel de declaratii nu isi au rostul din moment ce Nedelcu este convocat la nationala.

„Nedelcu e criticat? Imi vine sa rad! Cum sa nu fie bun, daca selectionerul Contra il cheama la nationala? Cu Alibec nu am mai vorbit, e la Steaua acum, au ei grija de el”, a mai declarat Hagi.


LĂSAȚI UN MESAJ