Elton John se însoară

0
169

Elton John se va căsători cu partenerul său de viață, canadianul David Furnish pe 21 decembrie, când se împlinesc nouă ani de la oficializarea relației lor la oficiul stării civile, scrie ziarul ”Daily Mail” citat de Agerpres.

Parteneriatul lor civil a fost semnat la Windsor Guildall, locul în care Prințul Charles al Marii Britanii se căsătorise cu câteva luni înainte, în aprilie 2005, cu Camilla Parker Bowles. Câștigătorul a numeroase premii, printre care și cinci Grammy, a sărbătorit atunci oficializarea relației sale cu producătorul de film printr-o petrecere cu 650 de invitați, la 21 decembrie 2005.

În prezent, ei vor beneficia de noua legislație din Marea Britanie care permite transformarea unui parteneriat civil în căsătorie.
Ceremonia va fidiscretă și intimă, și va avea loc la reședința cuplului din Windsor, comitatul Berkshire. Lista invitaților cuprinde doar în jur de 50 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați, precum Victoria și David Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy Osbourne și soția lui.

Sir Elton John, de 67 de ani, și David Furnish, de 52 de ani, sunt împreună de 21 de ani și au decis ca inelele de nuntă să le fie aduse de băieții lor — Zachary, de 3 ani, și Elijah, de aproape doi ani.

Vizibil încântat de posibilitatea de a se căsători, Elton John a afirmat că ei doi vor să dea un exemplu. La rândul său, David Furnish a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că acest lucru este posibil. ”Dacă în urmă cu 20 de ani cineva mi-ar fi spus că pot să mă căsătoresc cu Elton și să avem copii, nu aș fi crezut”, a comentat producătorul canadian de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here