Ministerul Transporturilor a reziliat o parte a contractului lotului 2 al segmentului autostrăzii Lugoj–Deva

Contractul pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, al cărui terasament s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri în luna iulie, a fost reziliat parţial de Ministerul Transporturilor, iar antreprenorii care nu au respectat termenele şi calitatea lucrărilor au fost penalizaţi, anunţă CNAIR.

Scumpirea energiei, sub lupa Executivului | Guvernul va cere Parlamentului o anchetă la ANRE...

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Energiei, Toma Petcu, să iniţieze demersurile pentru a cere Parlamentului să demareze o anchetă la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), după întârzirea unor licitaţii care a dus la scumpirea electricităţii.

DECLARAŢIA ZILEI Mugur Isărescu, guvernatorul BNR: Am zis că aşa e frumos, să nu...

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, a explicat marţi că deşi are 46 de ani de vechime în muncă a decis să nu iasă la o pensie pe care ar urma să o cumuleze cu salariul.

Veşti bune pentru şoferii care se judecau să îşi recupereze banii: Taxa pe poluare...

Guvernul a adoptat, vineri, o ordonanţă de urgenţă care stabileşte că sumele de bani încasate de stat pentru taxa de poluare pentru autovehicule şi timbru de mediu vor fi restituite plătitorilor începând cu 1 ianuarie 2018, până la finalul lunii martie 2019.

Polonia ameninţă SUA cu oprirea negocierilor pentru Patriot: "Avem aşteptări mai mari decât ale...

Guvernul polonez a transmis Washingtonului că ar putea anula negocierile pentru achiziţionarea sistemului "Wisla Patriot", în contextul disensiunilor privind transferul tehnologiei aferente, Polonia semnalând că are pretenţii mai mari din partea SUA decât ţări precum România, scrie ziarul Polityka.

Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor: Sistemul de pensii speciale va mai funcţiona după vechile reguli...

Ministrul Finanţelor a precizat, joi, că sistemul de pensii speciale, prin care pensia poate să fie mai mare decât salariul chiar dacă gradul de contributivitate este foarte scăzut, va mai funcţiona după actualele reglementări până la 15 septembrie.

Cinci oferte pentru proiectul futurist al Centrului „Brâncuşi”, care include un pavilion subteran

Cinci firme şi asocieri de firme s-au înscris pentru a termina Centrul „Brâncuşi”, care se construieşte în curtea Muzeului de Artă din Craiova. Proiectul prevede un pavilion subteran multifuncţional, iar la suprafaţă o construcţie de sticlă ce va avea în interior o imagine a „Ovoidului”.

Ministrul Finanţelor: Băncile care evită impozitul pe profit trebuie să-nţeleagă că nu suntem o...

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat miercuri că 27 de bănci au evitat plata impozitului pe profit în ultimii cinci ani şi le-a transmis acestor bănci că Fiscul „cunoaşte aceste operaţiuni şi nu le mai tolerează” pentru că „România nu este o ţară de mâna a treia”.

Ministrul Transporturilor: Până la finalul anului scoatem la licitaţie încă 600 de kilometri de...

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat marţi, în Bistriţa-Năsăud, că până acum au fost scose la licitaţie lucrări de peste 3 miliarde de euro şi că până la finalul anului va lansa licitaţii pentru 600 de kilometri de autostradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

A2 intră în reparații până pe 15 august

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că va demara lucrări de reparații asfaltice pe Autostrada A2, între podul Borcea și podul...