Guvernul renunţă la introducerea cotei zero de TVA la tranzacţii imobiliare. Dragnea: Situaţia, similară...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că Guvernul renunţă la introducerea cotei zero de TVA la tranzacţii imobiliare, situaţia fiind similară şi în ceea ce priveşte domeniul publicităţii.

România, Irlanda și Slovacia, țările cu cele mai scăzute rate anuale ale inflației din...

Rata anuală a inflației a urcat în aprilie la 1,9% în zona euro și la 2% în Uniunea Europeană, de la 1,5% și, respectiv,...

Relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente, temă abordată de Grindeanu şi Jean-Claude...

Premierul Sorin Grindeanu a pledat, joi, la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA), intenţia României de a-şi depune candidatura în acest sens fiind deja exprimată oficial printr-un memorandum.

Proiectul Legii prevenţiei ar putea fi aprobat săptămâna viitoare, urmând să fie trimis în...

Proiectul Legii prevenţiei, iniţiat de Ministerul pentru IMM-uri, a primit majoritatea avizelor ministerelor cu atribuţii pe zona de control, ministrul Alexandru Petrescu apreciind că săptămâna viitoare ar putea fi aprobat şi trimis în Parlament.

Corina Creţu: Absorbţia de fonduri europene trebuie accelerată în 2017, întârzierile costă

„Suntem deja la jumătatea tronsonului financiar 2014-2020 şi România, ca şi alte state membre, are zero absorbţie la fondurile europene”, a declarat luni, la Bucureşti, comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Creţu, precizând că măsurile de demarare a proiectelor „trebuie accelerate”.

Ministerul Finanţelor: Informaţia referitoare la prezenţa domnului Darius Vâlcov în sediul ministerului, falsă

Informaţia referitoare la prezenţa domnului Darius Vâlcov în sediul Ministerului Finanţelor Publice, este falsă şi nefondată, precum cea privind naţionalizarea pensiilor private din pilonul II, se arată în răspunsul Ministerului Finanţelor, trimis la solicitarea MEDIAFAX.

Două treimi din cheltuielile românilor se duc pe alimente. Care sunt produsele cele mai...

Anul 2016 a fost încă un an bun pentru industria bunurilor de larg consum, atât din perspectiva retailerilor, cât şi a producătorilor. A fost al doilea an consecutiv când românii au avut un apetit crescut pentru produse mai scumpe şi pentru cheltuieli mai mari, se arată într-un studiu GfK România.

Loteria Bonurilor Fiscale şi Loteria Fiscală Specială. Care sunt bonurile câştigătoare duminică, 16 aprilie

La extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 16 aprilie, au ieşit din urne numerele 15 reprezentând ziua de emitere (15 februarie) şi 603 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare - între 603 şi 603,99 lei.

Liviu Dragnea: Dacă Parchetul nu se autosesizează în cazul NN, facem comisie de anchetă...

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că dacă Parchetul General nu se va autosesiza, atunci se va face o comisie de anchetă parlamentară pentru a afla de unde a primit compania de asigurări NN informaţia privind naţionalizarea pensiilor private.

Un tânăr de doar 27 de ani este propus de Ministerul Energiei în board-ul...

Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al Nuclearelectrica, a publicat pe site-ul companiei propunerile pentru noul board al singurului producător de energie nucleară din România.