Grindeanu vorbeste despre discursul Olguţei Vasilescu la ONU: ‘Aş fi vorbit în limba română’

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că apreciază efortul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu de a susţine discursuri în engleză şi...

TELEFONUL NOKIA 3310 A FOST RELANSAT. POTI VORBI APROAPE O ZI INTREAGA LA EL

Telefonul NOKIA 3310 a fost relansat. Poti vorbi 22 de ore la el in continu si are un standby de 1 luna Nokia este unul...

China a gasit solutia pentru poluare! Pădurea pe verticală.

Nu se știe dacă pădurile artificiale vor funcționa, dar măcar o să arate bine. O „pădure verticală" va procesa în curând dioxidul de carbon din...

”Iepuraş Playboy” prădat chiar în Ajunul Crăciunului! Iulia Roşca, uşurată de 5.500 de euro

Iubita ex-fotbalistului Ionuţ Luţu, manechinul Iulia Roşca, a suferit o pierdere substanţială chiar de sărbători! Iulia a rămas fără o geantă Chanel, în valoare de 5500 € , în ajunul Crăciunului, în timp ce se afla într-un salon din Dorobanţi. Iulia a făcut totul public pe reţeaua de socializare, pentru ca alţi clienţi să nu păţească ca ea şi a făcut şi plângere la Poliţie!

O, brad frumos dar cam kitschos! Cum arată brazii de Crăciun ai divelor

Toata lumea ştie cine îi împodobeşte bradul lui Fuego, aşa că îl ignorăm de această dată şi ne arucam un glob... ocular, în pomii de Crăciun ai „divelor”. S-au străduit atât de mult încât unele dintre ele au împodobit bradul care ar putea fi confundat cu... Iulia Albu. Adică, cu de toate! Oana Zăvoranu pare că a investit în beculeţe şi decoraţiuni întreaga avere moştenită iar Loredana Chivu a îmbrăcat bradul... şi s-a dezbrăcat ea. Cele două maniace ale sărbătorilor de iarnă, Raluca şi Denisa din trupa Bambi, au împodobit până şi aragazul. Mariana Rosca, însă, a înlocuit cetina verde cu un manechin.   

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, prima poză cu Sofia după botez: ”La mulţi ani,...

Bianca Drăguşanu şi Victor au trăit cele mai frumoase trei luni din viaţa lor. Cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit, luni, împlinirea a trei luni de când a venit pe lume fiica lor, Sofia.

DELIA, supărată nevoie mare chiar în ziua de Crăciun! Cineva se foloseşte de numele...

Deşi este o artistă controversată, două lucruri ies întotdeauna în evidenţă atunci când vine vorba de Delia: are o voce excepţională şi ştie cum să se reinventeze constant.

Controversata viaţă sexuală a lui George Michael. De ce a ascuns faptul că era...

George Michael a fost o prezenţă controversată, orientarea sexuală a artistului dând naştere multor supoziţii şi discuţii până în  1998, moment în care a fost arestat pentru acte sexuale într-o toaletă publică.
 

CAUZA decesului! De ce a murit George Michael

Ziua de Crăciun de anul acesta este marcată de o mare pierdere pentru întreaga lume. George Michael a încetat din viaţă la numai 53 de ani, iar autorităţile au stabilit o primă cauză a decesului artistului.

Cătălin Moroşanu a pus regimul de sportiv în cui şi a sărbătorit Crăciunul româneşte!...

Cătălin Moroşanu este o persoană responsabilă şi dedicată pasiunii sale pentru sport, însă atunci când vine vorba de Crăciun lasă totul deoparte şi sărbătoreşte româneşte.