Decizie halucinantă în cazul şoferului care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a fugit. Vezi ce au decis procurorii

0
282

Şoferul care a lovit o fetiţă de 10 ani pe o trecere de pietoni din Bucureşti, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost găsit de poliţişti în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a fost reţinut. El nu are permis de conducere, iar maşina pe care a condus-o a fost vândută de aproape 10 ori fără să fie întocmite actele de către persoanele care au intrat în posesia ei, unele chiar şi din alte judeţe.

Potrivit România TV, sâmbătă, bărbatul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4, iar la finalul audierilor, procurorii au decis că poate să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Se pare că procurorii nu au mai mers în instanţă pentru a cere arestarea lui preventivă pe 30 de zile şi l-au lăsat în libertate. 

Bărbatul are mai multe condamnări în România pentru conducere fără permis şi pentru furt. De asemenea, el are un dosar penal şi în Germania pentru că a condus tot fără permis. În faţa anchetatorilor, el nu a explicat de ce a fugit de la locul accidentului. 

Fetiţa de 10 ani lovită joi pe trecerea de pietoni este în afara pericolului, acasă, dar va mai rămâne o perioadă imobilizată din cauza traumatismelor, având o fractură de gambă şi o contuzie toraco-abdominală.

Citeşte şi Fetiţă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni în zona Luica. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi e căutat de poliţişti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here