Da Reghe TARCOALE din nou? REPLICA lui Dica, dupa declaratia data de fostul antrenor: „Unii joaca doar pentru bani”

0
9

Reghecampf a stat doar cateva luni fara sa comenteze despre situatia Stelei. 

Reghecampf l-a criticat pe Becali pentru transferurile facute, ba chiar a acuzat vedetele fostei sale echipe ca joaca doar pentru bani.

„Uite, eu i-am zis lui Gigi ce fel de jucatori trebuie sa ia, care e profilul, daca vrea sa defileze in campionat. Si iti zic si tie acum. Trebuie sa aduci jucatori care au foame de performanta, care isi doresc sa castige trofee. Cand iei jucatori care deja au castigat campionate si care mai sunt si pe final de cariera, rezultatele nu sunt cele la care speri. La Steaua pare ca unii jucatori vor bani si cam atat”,
a spus Reghecampf in Fanatik.

Dica spune ca probabil Reghecampf se referea la jucatorii veniti de la Astra. Ei au castigat titlul la Giurgiu, iar apoi au semnat cu Steaua din cauza problemelor financiare de la club. Totusi, Dica le ia apararea jucatorilor sai.

„Nu vreau sa comentez, sa il intrebati pe el la cine s-a referit. Eu nu am simtit asta. Probabil se refera la jucatorii de la Astra, au experienta mai mare, sunt jucatori cu caracter frumos si au dat totul pentru echipa, atat cat au putut. Atunci cand au jucat”, a spus Dica intr-o conferinta.


LĂSAȚI UN MESAJ