Cioloş: Acest guvern trebuie să plece, iar apoi să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate

0
318

Fostul premier Dacian Cioloş spune că ”acest guvern trebuie să plece”, precizând că România nu poate fi condusă de o majoritate politică ”ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes” în loc să guverneze pentru interesul general al românilor.

„România nu poate fi condusă de o majoritate politică ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes în loc să guverneze pentru interesul general al românilor. Acest guvern trebuie să plece, iar apoi trebuie să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate”, a scris Cioloş, luni, pe Facebook.

Totodată, fostul premier a precizat că mobilizarea publică nu este „în zadar”, iar puterea actuală „continuă să se teamă de reacţia străzii”.

„După condamnarea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD – ALDE ameninţa furios şi cu disperare că va modifica repede codurile penale prin ordonanţă de urgenţă. Între timp, dorinţa lor de a merge ‘până la capăt’ s-a ciocnit de reacţia fermă a cetăţenilor. După ce presiunea publică a crescut, pare că li s-au cam înmuiat picioarele şi sunt pe cale să renunţe la ideea unei OUG, dar şi la cea a asumării răspunderii Guvernului în Parlament pentru aceste modificări. Asta arată că mobilizarea publică nu e în zadar şi că puterea actuală continuă să se teamă de reacţia străzii, a cetăţenilor care nu sunt de acord cu furtul şi legile trecute pe repede-înainte cu consecinţe grave”, a mai scris Cioloş.

AGERPRES/(AS – autor: Mădălina Cerban, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here