Uber a fost interzis in Italia, printr-o decizie a instantei

Un tribunal italian a hotarat ca Uber trebuie sa-si inceteze activitatea pe intreg teritoriul tarii, compania americana fiind gasita vinovata de concurenta incorecta.

Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri...

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a atribuit firmei ACZ Consulting SRL un contract in valoare de 2,58 milioane de lei (573.000 de euro) pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala pe parcursul a patru ani, in perioada 2017-2020, potrivit unui anunt de atribuire al MADR, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Arabia Saudita isi face un oras de distractii cat Las Vegas-ul

Arabia Saudita a anuntat ca va construi un oras de distractii de 50 de ori mai mare decat Gibraltarul, mare cat Las Vegas-ul (334 de kilometri patrati).

Adrian Vasilescu, BNR: Salariile trebuie majorate, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu...

Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de "a da cu o mana si sa ia cu doua maini", a declarat

Legea preventiei: Mediul de afaceri cere pasuire pentru alte 100 de contraventii

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a anuntat, la o saptamana de la lansarea in consultare publica extinsa a proiectului Legii Preventiei, ca a primit propuneri din partea mediului de afaceri, care solicita introducerea a peste 100 de noi contraventii, dar si de la societatea civila, care cere eliminarea unora dintre contraventiile deja prevazute.

Instrumentul Google de depistare a stirilor false este acum disponibil si in Romania

Google anunta ca facilitatea prin care este verificata corectitudinea informatiilor publicate de un anumit site este disponibila la nivel global.

Ordonanta lui Ciolos care simplifica autorizarea constructiilor a fost respinsa: Continua birocratia si coruptia

Guvernul condus de Dacian Ciolos a emis o ordonanta de urgenta, facuta prin consultare publica cu asociatiile profesionale, si care punea in aplicare mai multe prevederi europene prin care procesul de autorizare a constructiilor se clarifica si se simplifica.

O felina rara – Toyota GT86 Tiger va fi lansata intr-o serie de doar...

Vrei sa iti sporesti colectia de automobile cu un exemplar cu adevarat rar? Nu ai de facut decat sa-ti incerci norocul in a captura cat mai repede una din cele 30 de bestii Toyota GT86 Tiger care vor fi puse in vanzare in Germania.

Jeep Wrangler Black Hawk, un vehicul dedicat exclusiv aventurierilor

Cum nu foarte des ai ocazia de a te lovi de o masina rezultata in urma cooperarii intre britanici si americani, Jeep Wrangler Black Hawk iti va starni din prima curiozitatea.

Turcii fac un pas inapoi in razboiul cu Booking.com: Deschideti o filiala in tara...

Reprezentanti din conducerea Asociatii Agentiilor de Turism din Turcia (TURSAB) au afirmat ca exista o solutie simpla pentru portalul Booking.com de a scapa de interdictiile pe piata din Turcia, recent dictate de o instanta judecatoreasca din Istanbul.