„Asa am decis, sa nu fie Alibec in lot!” Dica nu mai vorbeste cu atacantul sau: „Nu am discutat in ultima perioada! Cu siguranta va pleca in iarna daca primeste o oferta buna!”

0
10

Steaua 2-0 Viitorul! Echipa lui Dica a incheiat anul cu o victorie si este la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.

Steaua – Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Nicolae Dica s-a declarat multumit de aceasta victorie mai ales ca echipa a jucat in 10 oameni dupa eliminarea lui Gnohere.

Denis Alibec nu a fost accidentat, dar totusi a fost lasat in afara lotului pentru partida cu Viitorul. Dica a precizat ca decizia ii apartine si ca Alibec va pleca in iarna daca va primi o oferta buna.

„Am reusit sa castigam un joc foarte important pentru noi. Baietii merita felicitati pentru ca am reusit sa facem un joc bun in 10 oameni. Nu le-am dat multe sanse celor de la Viitorul in repriza a doua. Asta conta cel mai mult pentru noi, sa ne apropiem la doua puncte de CFR Cluj.

Asa am decis, sa nu fie Alibec in lot. Nu a avut nicio problema medicala, asta a fost decizia mea. Depinde de fiecare ajutor cum se va antrena, imi doresc un grup unit. Nu am mai vorbit cu Denis fata in fata in ultima perioada. Intrebati-l pe el ce isi doreste. Daca va fi o oferta buna pentru el si pentru club, cu siguranta va pleca.

Chiar astazi m-a sunat domnul Becali si am avut o discutie cu el. Mi-a propus sa imi prelungesca intelegerea cu inca un an”, a declarat Nicolae Dica la finalul meciului.


LĂSAȚI UN MESAJ