„Ar fi mai bine ca ei sa nu fie in play-off!” SURPRIZA: Singura echipa pe care CFR Cluj nu o vrea in lupta pentru cupele europene

0
34

CFR Cluj si-ar dori ca FC Botosani sa fie echipa care sa iasa din play-off.

Steaua – Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului, a precizat ca si-ar dori ca moldovenii „sa sara” din grupul celor sase din pricina transferurilor efectuate in ultima perioada intre FC Botosani si Morutan.

Golofca va reveni la Botosani dupa cateva luni petrecute la Steaua, iar Morutan tocmai a semnat cu echipa lui Dica. Morutan va juca abia din sezonul urmator pentru Steaua si nu are drept de joc in meciurile directe, dar Mara si-ar dori ca orice eventuale discutii sa fie inlaturate.

„As vrea ca Botosani sa nu fie in play-off. Domnul Becali a zis ca are o prietenie cu oamenii de acolo. Morutan, Golofca si altele… Ca sa nu existe discutii si pentru liniste ar fi mai bine ca Botosani sa nu fie in play-off”,
a declarat Mara la ProX.

In acest moment, FC Botosani se afla pe locul 5 in clasament, cu 35 de puncte. FC Viitorul are 34 de puncte si este pe locul 6, in timp ce Dinamo are acelasi numar de puncte, dar este pe locul 7.


LĂSAȚI UN MESAJ